Nieuwe spelregels9

Beste spelers van VA!

Het heeft even geduurd, maar voor de Summoning 2019 kunnen we jullie de nieuwe spelregels, vaardigheden en spreuken geven.
Iedereen kan ervoor kiezen zelf zijn personage (dus niet powers, conditions en items) om te zetten naar het nieuwe systeem. Houdt er rekening mee, dat je personage ongeveer hetzelfde moet blijven en blijven kunnen wat het in het oude systeem ook al kon.

Sommige vaardigheden en spreuken zijn komen te vervallen, maar er zijn ook nieuwe vaardigheden en spreuken bij gekomen. Kijk wat goed bij je personage past, het gaat vast lukken!

Er is een nieuwe vaardigheid bijgekomen, die iedereen met 20xp of meer mag kiezen, als hij of zij dat leuk spel vindt; Leermeester Expertise. Hiermee kun je je vaardigheden doorleren aan andere spelers.

Wat wel noodzakelijk is, is dat je deze nieuwe indeling voor 10 juli instuurt naar de infobalie, zodat de nieuwe lammies ook gemaakt kunnen worden.

Als dit proces pas op de summoning zelf gebeurt, loop je het risico erg lang op de conversie en dus je personage te moeten wachten (naast dat het de vrijwilligers meer tijd kost, die op dat moment altijd al te kort is)

Het adres waar je de nieuwe indeling van je punten mag sturen is VAinfobalie@gmail.com met in het onderwerp je PLIN en Migratie 2019.

Vragen over EXP van je huidige personage kan je ook naar dit mail adres gestuurd worden. We proberen binnen 3 dagen te antwoorden.

Bekijk de nieuwe regels hier.