Over de vereniging

De vereniging Vortex Adventures is ontstaan in 2003. Het doel van Vortex Adventures is om LARP evenementen te organiseren voor de leden. Deze evenementen zijn zowel bedoeld als instap voor nieuwe Larpers en ook voor de ervaren Larpers onder ons. Maar deze vereniging, dat zijn wij allemaal. Zo is er al jarenlang een trend binnen verenigingen, waar leden zichzelf als klant gedragen. Waar ze als consument naar onze evenementen komen en zich daarnaar gedragen. Maar een vereniging heeft al zijn leden juist nodig om samen de vereniging te zijn.

In opdracht van de KNVB is een onderzoek uitgevoerd over verenigingen en als je hier klikt zie je daar de bevindingen. Ook voor Vortex Adventures, als vereniging, gelden deze bevindingen.

undefined

undefined

Vrijwilligers

De vrijwilligers van VA maken de evenementen mogelijk. 
De opbouw en de afbouw van de evenementen is een grote klus, twee dagen van te voren zijn de eerste opbouwers aanwezig, tot de maandag na het evenement zorgen zij ervoor dat de setting tot leven komt.

Ook tijdens het evenement zorgen spelleiders, monsters, toilethelden en parkeerwachten ervoor dat het spel doorgaat. Help je mee?

Meer over vrijwilligers


Bestuur

Ook het bestuur van de vereniging bestaat uit vrijwilligers. Zij kiezen ervoor om zich twee jaar lang in te zetten als bijvoorbeeld voorzitter of penningmeester.

Zij zorgen ervoor dat de praktische zaken geregeld worden en vragen beantwoord worden.  Een team van co√∂rdinatoren ondersteunt hen hierin. Meer weten of lijkt het je zelf leuk om een functie op je te nemen?

Meer over het bestuur

undefined

undefined

Algemene Ledenvergadering

Op de algemene ledenvergadering (ALV) wordt beslist over hoe de vereniging bestuurd moet worden.Belangrijke links