Meedoen

Op deze pagina's vind je alle informatie die je nodig hebt om mee te kunnen doen aan de evenementen van VA.


undefined
undefined

Data en Kosten

VA is de grootste LARP -vereniging van Nederland. We organiseren per jaar drie grote evenementen waar meer dan 400 man op af komen. Op ons zomerevenement spelen we met meer dan 600 mensen, iets wat je nergens anders in Nederland kan ervaren.

De data en kosten van onze evenementen vind je hier.

Meer over data en kosten

Evenementinformatie

De evenementen van VA vinden plaats op de mooiste terreinen die Nederland te bieden heeft, vaak in het Oosten van het land (Ja Randstedelingen: daar is nog ruimte).

Heb je een mooie tent? Dan kun je op het spelterrein slapen, midden in de actie met een kampvuur voor de deur.
Met een gewoon tentje slaap je een veld verderop. Wij zorgen altijd voor genoeg douches en sanitair. Eten? daar kun je zelf voor zorgen (krentenbollen en BBQ mee!) of maak gebruik van onze catering.

Meer evenementenformatie


undefined
undefined

Spelen

Voordat je gaat spelen kies je zelf een rol. Je verzint een (korte) achtergrond en je geeft je personage een doel. Kies een kostuum, je vaardigheden en wapens en je kunt van start. Hier vind je kort alle documenten die je nodig hebt.

Wil je eerst meer lezen over het bouwen van een personage, wat er allemaal mogelijk is en meer informatie, lees dan verder.

Meer over spelen

Figureren

Het plot wordt door de spelleiders geschreven, maar het zijn de figuranten die bij VA het verhaal tot leven brengen en memorabele scènes creëren. Zij veranderen een gevecht in een spannend strijdperk en een ‘praatstuk’ in een emotionele dialoog.

De figuranten bij VA doen hun best om de spelers in het verhaal te trekken en halen hier plezier uit.

Het is hard werken, maar tegelijkertijd één van de meest diverse en spannendste dingen die je kan doen op de evenementen.

Klinkt dit interessant? Meer informatie vind je hier.


Meer over figureren