Meedoen -> Evenementinformatie

Komende evenement

Het komende evenement is de Moots 2 van 19t/m 21 april 2018 te St. Walrick in Overasselt.undefined

undefined

Kamperen

VA organiseert alleen kampeerevenementen. Neem zelf een tent mee en zorg er zeker in de herfst/voorjaar voor dat je jezelf 's nachts warm kunt houden. Er zijn altijd voldoende wc's  en douches beschikbaar.

Als je een moderne tent hebt, slaap je op het OC-veld. Heb je een mooie, IC-verantwoorde tent dan kun je die op het speelveld neerzetten. We gaan een centraal kamp maken verdeeld in 3 sub kampementen. Wij verwachten geen problematiek m.b.t. ruimte, want er is genoeg ruimte voor eventuele uitloop. Je hoeft dus niet eerder te komen om een plekje te claimen. Wij wijzen de plaatsen toe dus het is sowieso niet zo dat je dan automatisch een beter plekje hebt. Er zijn extra vrijwilligers tot etenstijd om dit in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat we op tijd, tijd in kunnen. 

Achterop het OC veld, is een stuk gereserveerd als stiltegebied. Dit gebied is niet bedoelt voor gezinnen met kinderen, of mensen die nog willen feesten.

Vuur en beschutting
De andere indeling betekent niet dat de spelregels en eerdere afspraken omtrent vuur niet meer van toepassing zijn. Heb jij met kampstaf afgesproken dat je een eigen vuurplek mag aanleggen dan mag dat nu ook. Daarnaast komen er binnen de kampen ook centrale vuurplekken. We gaan proberen wat meer algemene informatie omtrent vuurplaatsen te plaatsen volgende de week, maar daarvoor moet nog overlegd worden met terreinbeheer. 
Bij de centrale vuurplaatsen zullen ook IC tenten staan voor algemeen gebruik.

Afbouw

Als deelnemer aan de Vortex vragen we je om zondag tijd in te plannen voor de afbouw. Als iedereen een uurtje meewerkt, kunnen we gezamenlijk de grootste klussen aanpakken zodat de afbouwploeg het op zondagavond en maandag af kan maken.
Voor het spel begint

Als je op de locatie aankomt, parkeer dan heb je 30 minuten om  je auto uit te laden. Daarna zet je je auto op het grote parkeer terrein. De parkeerwachten wijzen je de weg. We willen je er op wijzen dat dat je auto daarna naar de grote parkeerplaats verplaatst moet worden. Auto's die blijven staan op de kleine parkeerplaats kunnen weggesleept worden

Als je vragen hebt, kun je altijd terecht bij de infobalie (en wil je weten waar die is: dat kun je altijd aan iedereen vragen). Waar je kamp is, hoe laat je waar moet zijn: daar wordt je geholpen.

Bij de infobalie maak je eventueel nog je betaling in orde, je vult een eigen verklaring in en je haalt je karakterformulier op. Vraag hier waar je je wapens kunt laten keuren.

Een gewoon tentje kun je opzetten op het kampeerveld, heb je een IC-tent, overleg dan met je factie waar je deze opzet.

Het is mogelijk om via de organisatie tafels en banken te bestellen om te gebruiken tijdens het evenement. Deze moet je dan wel zelf ophalen bij de opslag. Het bestelformulier vind je hier.

Alles geregeld en opgebouwd? Dan is het tijd om je kostuum aan te trekken en te wachten op het sein 'Tijd in!' Deze zal om ongeveer 20:00 gegeven worden.


undefined

undefined

Locatie

Alle evenementen van VA vinden plaats op dezelfde locatie, een van de grootste en mooiste (scouting)locaties van Nederland. 

Scoutingterrein Sint Walrick
6611 KG Overasselt
stwalrick.nl

Catering

Catering is niet inbegrepen bij de toegangsprijs.Het is toegestaan om zelf te koken. Medieval Catering verzorgt dit evenement naast de bar, ook een catering voor spelers die daar interesse in hebben.Neem gerust zelf eten en drinken mee. Zelf koken is toegestaan. 

(We garanderen niet dat nieuwe vrienden de dag daarna nog steeds vrienden blijven!)