Meedoen -> Evenementinformatie

Komende evenement

Het komende evenement is de Moots 2 van 19t/m 21 april 2018 te St. Walrick in Overasselt.undefined

undefined

Kamperen

VA organiseert alleen kampeerevenementen. Neem zelf een tent mee en zorg er zeker in de herfst/voorjaar voor dat je jezelf 's nachts warm kunt houden. Er zijn altijd voldoende wc's  en douches beschikbaar.

Als je een moderne tent hebt, slaap je op het OC-veld. Heb je een mooie, IC-verantwoorde tent dan kun je die op het speelveld in je factiekamp neerzetten. Geef van te voren bij je factiespelleider dat je in het factiekamp wilt slapen zodat hier bij het indelen van de kampen rekening mee gehouden kan worden.

Voor alle tenten op het IC-veld geldt dat ze een IC-verantwoord uiterlijk moeten hebben. Partytenten, legertenten en alles wat er plastic uitziet is niet toegestaan. Sahara tenten zijn IC-verantwoord

Achterop het OC veld, is een stuk gereserveerd als stiltegebied. Dit gebied is niet bedoelt voor gezinnen met kinderen, of mensen die nog willen feesten.

Afbouw

Als deelnemer aan de Vortex vragen we je om zondag tijd in te plannen voor de afbouw. Haal samen met je factie de factietent naar de grond en help je gilde om de spullen naar de containers te brengen. Meld je hiervoor bij je factiespelleider.
Als iedereen een uurtje meewerkt, kunnen we gezamenlijk de grootste klussen aanpakken zodat de afbouwploeg het op zondagavond en maandag af kan maken.
Voor het spel begint

Als je op de locatie aankomt, parkeer dan heb je 30 minuten om  je auto uit te laden. Daarna zet je je auto op het grote parkeer terrein. De parkeerwachten wijzen je de weg. 

Als je vragen hebt, kun je altijd terecht bij de infobalie (en wil je weten waar die is: dat kun je altijd aan iedereen vragen). Waar je kamp is, hoe laat je waar moet zijn: daar wordt je geholpen.

Bij de infobalie maak je eventueel nog je betaling in orde, je vult eeneigenverklaring in en je haalt je karakterformulier op. Vraag hier waar je je wapens kunt laten keuren.

Een gewoon tentje kun je opzetten op het kampeerveld, heb je een IC-tent, overleg dan met je factie waar je deze opzet.

Het is mogelijk om via de organisatie tafels en banken te bestellen om te gebruiken tijdens het evenement. Deze moet je dan wel zelf ophalen bij de opslag. Het bestelformulier vind je hier.

Alles geregeld en opgebouwd? Dan is het tijd om je kostuum aan te trekken en te wachten op het sein 'Tijd in!'


undefined

undefined

Locatie

Alle evenementen van VA vinden plaats op dezelfde locatie, een van de grootste en mooiste (scouting)locaties van Nederland. 

Scoutingterrein Sint Walrick
6611 KG Overasselt
stwalrick.nl

Catering

Catering is niet inbegrepen bij de toegangsprijs.Het is toegestaan om zelf te koken. Medieval Catering verzorgt dit evenement naast de bar, ook een catering voor spelers die daar interesse in hebben.

Neem gerust zelf eten en drinken mee. Zelf koken is toegestaan. Op dit moment is de grond echter zo droog dat er niet gestookt mag worden. Op geen enkele vorm. Het is mogelijk voor de mensen die IC staan om stroom af te nemen voor bv. een kookplaatje. Ook koken met een gaspit is toegestaan. Mocht de grond voor het evenement toch vochtig genoeg zijn om te stoken, zullen we dit vermelden. 

(We garanderen niet dat nieuwe vrienden de dag daarna nog steeds vrienden blijven!)